> Buitenschilderwerk

Voor al uw buitenschilderwerk in Nijmegen en omgeving kunt u aankloppen bij glas- en schildersbedrijf Marc Hellegers.

Goed en mooi onderhouden schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning en/of bedrijfspand betekend een directe waardevermeerdering van uw woning/bedrijfspand. Daarnaast is de esthetische uitstraling een investering die u direct terugziet. U heeft er dubbel profijt van. Kijk in onze portfolio voor ons buitenschilderwerk.

Geen klus te groot

Bij ons buitenschilderwerk moet u daarnaast denken aan het opknappen van uw schuur, het tuinhuis(je), de schuttingen of uw veranda. Maar ook uw kozijnen, deuren en hekwerken kunt u aan ons uitbesteden. Dit doen we zowel voor het particuliere- als het zakelijke segment. Voor ons is geen klus te groot.

Duurzaamheid = kwaliteit

Wij leveren uiterst duurzaam buitenschilderwerk. Hierbij pakken wij alles zeer grondig aan en doen alle eventuele houtrot reparaties en deelvervangingen. Ons schilderwerk heeft niet alleen een esthetische- maar ook een beschermende functie. Door het gebruik van kwalitatief uitstekende materialen zorgt de deklaag er ook voor dat houten delen kunnen ademen. Daarbij beschermd ons schilderwerk, uw houtwerk tegen vocht en andere invloeden van buitenaf.

Wij staan op grote hoogte!

Door gebruik te maken van onze eigen steigers kunnen wij op alle hoogtes uit de voeten.

Offerte

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Hiervoor belt u naar 06 – 28 477 668.