> Binnenschilderwerk

Glas- en schildersbedrijf Marc Hellegers kan u van dienst zijn bij al uw binnenschilderwerk.

Van houtwerk tot muren, van kozijnen tot trappen en van vloeren tot plafonds. Al deze elementen in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand kunnen wij voor u schilderen. Wij zorgen voor een mooi en persoonlijk interieur dat past bij de verdere inrichting van uw woning. Naast dat de kleuren passen bij uw wensen en de stijl van de woning of bedrijfspand, zorgt ons binnenschilderwerk voor bescherming tegen slijtage en vocht. De kleuren kiest u zelf of bepaald u in samenspraak met onze schilders. Kijk in onze portfolio voor ons binnenschilderwerk.

Kwaliteit is onze maatstaf

Doordat wij kiezen voor de beste materialen en leveranciers bieden wij kwaliteit. Naast dat wij werken met gediplomeerde vakmensen, stellen wij ook hoge eisen aan onze materialen en leveranciers. Hierdoor heeft u ook een ruime keuze in soorten en mogelijkheden. Eén ding is dan ook zeker; het schilderwerk door onze vakmensen uitgevoerd, gaat gegarandeerd jaren mee.

Prijsopgave binnenschilderwerk

Wij helpen u graag verder. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Dit kan op het volgende telefoonnummer: 06 – 28 477 668.